Telefoon: 013 / 32 61 36


Gelaatsverzorging

Uw huid is u kostbaar bezit die het beste verdient. Daarom omringen we u met de beste produkten: Verfijnt en revolutionair. Dat zijn de produkten, behandelingen en de exclusieve programma's van "Germaine de Capuccini". Het logo is een zwaan,welk symbool staat voor de schoonheid van de vrouw. Effectieve formules die aangepast zijn aan de behoeften van ieder huidtype.Texturen en aroma's die de verzorging van gelaat en lichaam tot een authentiek schoonheidsritueel van welbevinden maken.
Maximaal respect voor het milieu komt terug in ieder onderzoek,ontwikkeling en verwerkingsproces. Iedere mens is anders… Iedere huid heeft andere kenmerken en behoeften waarvoor de produkten van "Sothys" de aangepaste verzorgingen bieden. Sothys garandeert cosmetische kwaliteit door zijn dermatologische onderzoek en wetenschappellijke ontwikkeling op het hoogste niveau.
De verzorgingen zijn aangepast aan ieder huidtype en varieren van eenvoudig tot uitgebreid.

Openingsuren

 • Maaandag: 9u-20u
 • Dinsdag: 9u-19u
 • Woensdag: Gesloten
 • Donderdag: 9u-19u
 • Vrijdag: 9u-18u
 • Zaterdag: 9u-16u
 • Zondag: Gesloten


Lichaamsverzorging

 • Body-peeling
 • Relaxerende lichaamsmassage
 • Body-peeling(30 min) met massage(30 min)
 • Hoofd-, nek-, schouder- en rugmassage
 • Thaise kruidenmassage met kruidenstempels
 • Spa Pearl Therapie (gelaat & lichaam)
 • Anti-cellulitus (bovenbenen, buik en dijen)
Hot-Stone-massage(1u 30 min) De hotstone-massage wordt over het algemeen gegeven met afgeronde basaltstenen,dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen glad gepolijst zijn. Het is een gecombineerde vorm van intuitieve massage,thermotherapie en aromatherapie vanuit de gedachtengang:geest,ziel en lichaam zijn één. Eerst worden er een aantal stenen op het lichaam gelegd(chakra's).Deze stenen laten u wennen aan de warmte en geven ontspanning.Vervolgens wordt het lichaam ingesmeerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid.De massage bestaat voornamelijk uit rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie warmte en beweging kan de schoonheidsspecialiste dieper in het spierweefsel komen wat de massage veel effectiever maakt.Een Hotstone massage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam,het voert afvalstoffen af,verzacht zenuwpijnen,geeft een diepgaande relaxatie en stimuleert de energiestroom. Een bijzonder doeltreffend middel tegen allerleiblokkades en tegen spanning en stress.
Deluxe Chocoladescrub & pakking De essentiele bron van schoonheid en welzijn.Een pakking zacht,warm en heerlijk die het silhouette verzorgt,de huid streelt,de zintuigen prikkelt en geeft u een sensatie van puur plezier. De cacao vermeerdert de aanpak van endorfine in het lichaam.Bij zekere concentratie van deze substantie zijn ze in staat om het natuurlijk proces van vetten te elimineren. Ook zijn de endorfine gekend om hun goed gevoel dat ze geven aan het lichaam.Ze stimuleren de zintuigen ,laten de spanningen los en geven een gevoel van welzijn. Deluxe Chocolade aangebracht op de huid,helpt de contouren te verbeteren,de cellulitis te verminderen en stress los te laten.
Oorkaarstherapie Oorkaarsen zijn opgeroldestrookjes linnen of katoen gedrenkt in bijenwas en geneeskrachtige kruiden die in het oor geplaatst worden.Ze stimuleren de doorbloeding en lymfe-stroom in oren,keel,neus-en bijholten. Ze werken in op de diep in het oor liggende accupunctuurpunten,trommelvlise,middenoor en evenwichts orgaan. Kan verlichting brengen bij: hoofdpijn, migraine, slaapstoornissen, zenuwachtigheid, hyperactivitiet, stress, neus- en keelirritaties, heesheid, sinusitis en voorkomen van oorontstekingen.